ETT ÅR

Såhär såg jag ut för exakt ett år sen. Det var den värsta dagen i mitt liv. Jag saknar dig ♥

FREDAG-MÅNDAG/MIN INSTAGRAM

1. Extremt söta i bussen i fredags, 2. SOL, 3 & 4. Stockholmsfynd, 5. Vad jag roat mig med ikväll, 6. Och vad jag ska göra nu, 7. En stekig vän, 8. FAVORITSKIVAN, 9. Jag har blivit besatt av huvudbonader, vet inte varför. Finaste vore ju ändå att möta våren i en Supremekeps.

I GÅR



Igår var det finmiddag hos Agnes som fyllt arton och temat var glamour. Jag hade på mig min paljettklänning och såg ut lite som ovan i håret. Tyvärr var dessa bilder i stort sätt de enda som togs. Fy skäms på mig.


GRÅA STÄNK I DEN SNÖN JAG VILL ÄLSKA JAG VILL DÖ SMÄLTA SOM SNÖ DET VILL JAG GÖRA


En mysig låt Mattias länkade om dagen. VARFÖR missade jag henne på Peace and Love??? (Jo, jag var för snål för att köpa ett spelschema för 10 kr).

CHEAP MONDAY

Senast jag var i Stockholm fyndade jag detta halsbandet från Cheap Monday. Har använt det typ varje dag efter det. 129 väl spenderade kronor helt enkelt.

FREDAGSBEKYMMER




Någon/några veckor gamla bilder. Då var man nyklippt. Att det ska vara så svårt att vänja sig.. saknar mitt långa!

Annars har jag precis lagat pannkakor. MUMS!!

STOCKHOLM

Beger mig till Stockholm tillsammans med THE E och stannar över helgen. Lönehelg weehå

THEA



Sitter i skolan och har foto. Som vanligt är Thea med på bild. Hon är ju allt för snygg den där tjejen.

BAJSTORSDAG



Försov mig, missade bussen, trillade med cykeln, blivit blingad och haft prov. UNDERBART

FOREVER TODAY



Denna frisyr tar två sekunder att göra, och håller borta håret borta från ansiktet/jobbiga dragkedjor/mat/mun/andras ansikten/osv. Ni vet känslan när man bara vill raka av sig håret för att det är i vägen? Gör inte det. Sätt upp det så här istället. Det är ultimat. Jag är lycklig över min upptäckt.

(Jag har efter två veckor hittat EN positiv sak med lite kortare hår, man kan sätta upp det!)

ETT VÄLDANS FINT KOLLAGE


Världens roligaste kollage, jag vet. Detta är iallafall vad jag vill göra i stockholm. Mysa på Weekday, pilla på Doc Martens och köpa mig några skivor av Hello Saferide.

DÅ MAN SLIPPER OROA SIG FÖR SNÖ I INNANFÖR JACKAN, IS PÅ MARKEN OCH FRUSNA TÅR.



TISDAGMORGON



+Slutar klockan två idag
+Har köpt mig en festivalbiljett
+Bestämde mig för att åka till Stockholm på fredag

- ÄR MITT HÅR VERKLIGEN SÅ GINGERFÄRGAT?

EN FIN JULKLAPP

En annan grej jag fick av mamma och Johan i julklapp var denna pallen. Hade i en månad stått och dregglat över den i Maria Retros skyltfönster och ringde mamma helt hysterisk en morgon när den var borta. Men sen så låg den där under granen. ÅH den är så fin att det inte gör något att den skär sig mot både min elgitarr och tavlan och är så stört obekväm att jag typ bryter ryggen när jag spelar piano.

Nej jag är inte besatt, inte alls.

SNÖ


SÖNDAG



Min lördag och söndag har mest bestått av långa bad, pappas fotoalbum och frysta bär. Och så en massa övningskörning och plugg. Men det är inte så kul att ta kort på.

LÖRDAG

Väntar på mina väninnor som ska komma och kolla P3 Guld här hos mig på Smålandsgatan denna afton. Lite First Aid Kit, Veronica Maggio och Laleh sitter inte helt fel.


SKITLÖRDAG



Det snöar och jag föryller min lördag med körkortsboken, praktikplatsletande och plugg. Yeah!! Eller inte.

SAGOR DE TAR SLUT NÄR DET ÄR DAGS ATT VÄNDA BLAD





Igår köttade jag min jacka som jag fyndade i London. Jag hann även med att avverka några timmar med Johan och sen dra hem till Lovisa för fredagmys. Mycket fint.

NU: ÄNGÖHÄNG YAY!

GRRRRRRRR



Ikväll myser vi i våra leoparddräkter med chokladbollar och planerar hemligheter!

MUSIK



Har pluggat ganska mycket den senaste veckan och det som har fått mig att överleva är denna lista. Jag tänkte att, om det nu har kunnat hjälpa mig så mycket, då kanske den kan hjälpa er lite också.

EN FIN EN PÅ EN FIN EN


JAG HAR SAKNAT DET FÖRAKTAT DET OCH SAKNAT DET IGEN




I julklapp fick jag en väldans fin klänning från Monki av mor min. Jag älskar den.

18



Igår blev den här tösen 18 år. Är så himla avis. Agnes som hon heter är så himla fin och hon har världens vackraste hår. Bilden ovan är från skolavslutningen i nian.


400 INLÄGG WEHÅ!



En eftermiddag utan mat resulterade i detta.

SÅ VI HÖRDES ALDRIG OCH DET GÖR INGENTING FÖR JAG SKRATTAR MYCKET OCH HAR MASSOR OMKRING MIG. ETT UNDERBART LIV OCH DE BÄSTA AV VÄNNER.






GOD NATT




BÄSTA LUNCHEN PÅ LÄNGE





Köpte en ljusslinga idag på lunchen och den är det bästa som hänt mig på hela veckan. Hittade även en klänning på rean som kan bli min kommande balklänning. Har gått och känt på den hela vintern.

SECOND HAND



Inte den bästa bilden direkt men jag tänkte bara visa ett par skor jag fyndade på Erikshjälpen för 100 riksdaler förra veckan. Stört sköna och oanvända. Helt okej!

SÅ JAG VILL INTE KLANDRA DIG JAG BARA SAKNAR DEN GAMLA DIG




Skolan idag var så onödig så jag skulle kunnat börja gråta. Så istället för nytta har jag mest snackat skit med Kyrk och fotat brusiga bilder i min garderob på fem minuter. Har också hunnit spendera några timmar på Ängö med feber. Yummey.

MEN VAD GÖR DET NÄR HULTSFRED SLÄPPER THE CURE, M83, THE KOOKS OCH JAMES BLAKE????!!

MITT NYA HÅR



Var ju som sagt hos frisören förra veckan och här har ni resultatet! Mer än en decimeter rök på längden och så är jag äntligen på väg att bli blond igen. Var lite tveksam i början men det känns bättre och bättre ju mer tiden går (och ju mer det växer ut igen!!!)

60



Sitter och dör i skolan. Vi har grafisk kommunikation och arbetar på en kurs som tydligen är "slut" så ingen lärare är här, men uppgifter.. ja det har hon lämnat kvar. Gör för tillfället olika illustrationer till ett uppslag om 60-talsmode. Helt okej ändå. 

SOMMAR, SVAMPBOB OCH GLITTERNAGLAR

Har hunnit med både tjuriga kunder några timmar och så förlora matchen på bortaplan idag. Har också gått och blivit sjuk igen, 5 veckor räckte tydligen inte (Tackar Minna som hälsar på mig med halsfluss för det<3).

SPELKVÄLL HOS NADIA



Var hemma hos Nadia för några veckor sen och firade hennes födelsedag. Vi hade äta-vad-vi-vill-kväll, beundrade Nadias stört coola Harry Pottersaker (jag menar, en trollstav som fjärrkontroll till tvn???? Dog lite.) och spelade musikspel i partyhattar. Mycket trevligt haha!

FINA FLICKOR



När man har hittat ett tjejgäng som man kan prata konstant med i fem och en halv timme, då vet man att man är lyckligt lottad. Dagen till ära slog vi på stort med knytisfika. Kan men andra ord säga att det fanns kakor och bullar nog att mätta halva Afrika, till och med när vi var klara. Fint var det. 

LÖRDAG

Lyssnar gamla låtar med Glesbygd'n och längtar efter sommar. En fet festivalsommar helst. Jag menar Björk till Roskilde? Hur fint är inte det liksom?!!!!!!!!!!!!

FREDAGEN DEN TRETTONDE



Har foto med Thea och Adriana nu. Thea fick vara med på bloggen bara för att hon är så fin.


HA DEN ÄRAN


Tänkte först lägga ut bilden då vi baxar kepsar klockan 6 på morgonen, fast helst av allt önskar jag att videon på mannen i korvkön hade sparats hahahaha. Men istället fick det bli en extra gullig bild från sommaren. GRATTIS MIN KÄRE VÄN!

SOMETHING IN YOU BROUGHT OUT SOMETHING IN ME



Idag hatar jag livet, äter blodapelsiner och skriver reportage.

"TORKA UPP DET DÄR ELLER DÖR DU"

Några bilder från en mycket trevlig nyårsafton.

FIN DAG



Sitter i skolan och gör en Powerpoint. Låter Adriana visa hur vi känner just nu.


EN SOM GLITTRAR



Hann gå en sväng på stan innan frisören igår och hittade då denna "kjol" på rean. Har tänkt köpa den hur många gånger som helst och nu hängde den där, i rätt storlek för femtio kronor. Egentligen är det ett par shorts, men den ser ut som en kjol, och så glittrar den. Som bara den.

OM JAG VÄNTAR ETT ÅR TILL, ELLER TIO, ETT LIV ÄR DET NOG?




Sista dagen på lovet har spenderats hos frisören (ja hon får alltid göra som hon vill vilket genom åren resulterat i både tigerrandigt hår, knallröda slingor och denna gången oranga toppar). Igår unnade jag mig också en ny tjocktröja. Jag har pillat på den sen den kom i svart i typ oktober men inte köpt den eftersom den påminner rätt mycket om min asgoa Helly Hansentröja som Ellen HATAR. Men jag är så nöjd, så nöjd. Den är underbar.

9 JANUARI





Om allt gått som det ska sitter jag hos frisören just nu och genomgår en förvandling som ska få mig att se ut som en människa igen.

ÅKER OCH MÖTER UPP ELLEN


HÅRET BARRET FRILLAN SKATBOET



Har velat mörda mitt hår sedan jag bestämde mig för att tona det. Och det var ett ganska bra tag sen nu.. Men imorgon ska jag till frisören (bestälde tid för en timme sen på nätet så hoppas på att allt funkar) och allt känns för bra för att vara sant. Hoppas hoppas hoppas att det blir bra! Imorgon får ni se resultatet.

Bilderna ovan är förresten från i april förra året.

SÖNDAG

Kom hem halv två inatt efter att ha fotat för tidningen hela kvällen. Det var hemskt, förjävligt och jag kände mest för att skjuta mig själv hela kvällen. Men Kapten Röd levererade som vanligt. Nu är Ellen här, chill.

VAD GJORDE VI AV DRÖMMARNA VI SÅG? #2


Thea var ganska glad faktiskt.

Marvin var ganska cool.

En viss tjej var väldans söt.

Här var en till söt tjej.

Och här har vi Mr Kadioglu och sötisen. Dom var söta.

VAD GJORDE VI AV DRÖMMARNA VI SÅG? #1




Igår var det partaj hos Thea. Det var hur fint som helst, hur perfekt som helst. Skrattade och pratade så mycket att jag har ont i magen idag. Sen var det efterfest hos Jonathan och ett x antal besök på Max. Stod i en trappuppgång och vinkade hem till Olivia som stod i sitt sovrum. Efter det mös vi ett par stycken hemma hos mig med AC/DC på tvn och Marvins lyxjuice i magen. På morgonen blev det amerikans frukost och jag är fortfarande proppmätt. Fler bilder kommer.

HE HAS THOSE WRINKLES CLOSE TO HIS EYES BUT THEY'RE NOT FROM CRYING HE LAUGHS MORE THAN I





VÄNT PÅ DYGNET? VA? MM



Sitter uppkrupen i soffan. Gör verkligen ingenting. Funderar på att laga lite mat. Har halvkollat på tre filmer som jag egentligen inte minns speciellt mycket av. Har ätit upp det mesta i godisväg här hemma. Slökollar datorn. Spelar wordfeud. Har. Inget. Att. Göra. Och. Jag. Kan. Inte. Sova.

FRÄMMANDE FÅGEL



Har haft årets (hehe) göttigaste dag. Lite pianospel med Johawn efter ett par timmars Margaretaplanhäng, mammas gulaschsoppa och Lisa Ekdahl. Inte ett måste på hela eftermiddagen. så GULD!

TUSEN GÅNGER OM



Min dag har bestått utav gos med fin pojke, ishallen med tre andra fina människor, har nästan sytt klart en möjlig balklänning, ätit glass och haft det fint. Gårdagen avslutades med bio runt midnatt och grönsaksdipp! Fint ska det va.

SIGUR RÓS





Är på Sigur Rós-humör ikväll. Kolla även här och här. Tillsammans tänker jag på Kronjuvelerna. Så fint, så fint.

FINA TING



Några fina. Fickpluntan är en nyårspresent från Olivia inför det kommande året då vi blir 18. "En bok om kärlek" som jag önskade mig i julklapp, och fick ♥. Ett nystädat rum. Och världens finaste klänning som jag suktat efter hela vintern. Har kostat 400 köpte den för 150. Kunde. Inte. Låta. Bli.

Jag är förövrigt förkyld och ligger i sängen mest hela dagarna.

FÖRESTEN, kolla denna. Jag dör så söt.

GRATTIS!!!!!!!!!




Grattis Nadia min fina, roliga, snygga, kloka och bästa vän. 20 år!! Helt stört. Lovilovilove you ♥

PARERAR DIN BEDJANDE BLICK


Skriver reportage, målar naglarna och ska nu ge kronjuvelerna en chans. FINT

#KÖTT




En trashad lägenhet och några förfrusna tår. Så fint, så fint. Dagen har bestått av gamla videofilmer i sängen, lite kvalitets tid med pianot och kortspel hos Agnes. Som det ska vara. Nu ska jag peppa morgondagens aktivitet, JOBB. Mumma!


RSS 2.0