Om man fyndar väldens finaste Cheap Monday skjorta för 150 kr så är man så illa tvungen att stå och frysa framför kameran en stund.

 
Och imorgon blir vi sambos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En helg i Stockholm.

 
Vi kom till Stockholm i lördags, åkte hem, vilade och mötte sedan upp ett par vänner inne i stan. Där drack vi billiga lakritsshots tills det var dags att åka hem. 
 

Dagen efter var vi sega. Besökte Designtorget och Beyond Retro och kollade på Det halvt dolda. På måndagen gick vi dock upp tidigt och åkte till Söder. 

 
Vi gick till Stockholms bästa second handaffär som hade utförsäljning - alla plagg 30 kronor. Jag fick med mig en vårkappa och en givenchysjal hem därifrån. 
 


Jag vill också ha blommande tak i min hall. 

 
Vi stannade till i Gamla Stan. Där åt vi lunch och drack vit varmchoklad på Chokladkoppen.  
 


Framåt kvällen var Ellen glad utanför Urban Outfitters och jag köpte mig ett fint kort. Vi mötte upp Matilda och åt snabb middag innan vi fick springa till spårvagnen. 
 


Vi skulle ju se The Tallest Man On Earth!!!!!!!! Kvällen innan hade han spelat och fått de bästa recensionerna en artist någonsin kan få typ. Trots alla höga förväntningar vi hade toppade han lätt min topp 3 lista på bästa spelningarna. Han berörde en in i benmärgen och vi var alla helt mållösa. Det var så att jag efteråt kände att jag aldrig mer ville gå på spelning för inget skulle kunna överträffa detta ändå. Kan nu dö konsert-döden lycklig. 
 
 
Vi gick hem på Djurgården och allt kändes bäst i världen. 

Det finns dar jag kommer minnas bäst. I din bil, vid havet, himmelen, dina händer, dagar i din säng. Genom hösten, fönstret, himmelen.

 
Hej! Vi är sämst. Och det beror nog mest på att Lovisa är nykär och jag dundersjuk. Det är lyxigt. Imorgon åker jag till Stockholm med Ellen för vi ska se The tallest man on earth på Cirkus på måndag. Hoppas hoppas hoppas att han spelar den här låten. 
 

Nittiofem kronor.

 
Detta är min nya lilla vän som jag köpte för 95 kronor i förra veckan. Lyckligtjej_94. 

Alla goda ting äro prickiga.


100

 
Här ser ni ett av mina senaste fynd! En puderrosa skapelse som jag fick för en hundring. Jag vet dock inte om jag är så glad i att den är längre där bak, så det blir nog till att sy om den lite grann.

RSS 2.0