ONSDAG















Den här dagen både började och slutade på stranden. Är det fint så är det.

TISDAG



FRUKOST



Hajhaj solen skiner och en dag på stranden känns inte helt fel. Ikväll blir det krusenstiernska med pojken.

PEACE & LOVE



Min bloggkompanjon är och festivalmyser. Bäst för henne att hon kommer hem med en massa fina bilder att blogga om. Är lite avis.


EN LÖRDAG KL 18:21 DAGEN EFTER



Ikväll skulle det egentligen dansats runt på björket men jag är så otroligt trött att det istället får bli antingen bio eller film framför teven med världens finaste pojke.


EN MIDSOMMARNATTSDRÖM



































Jag vet inte riktigt var jag ska börja. Min midsommar var verkligen hur fin som helst, helt perfekt. Fick spendera den på Öland med världens, antagligen finaste, människor. Det hela började med sill och potatis, sedan jordgubbstårta och dans runt stången, efter det lite tårtkrig. Det spelades kubb och sedan bar det av mot stranden igen för grillmys i solnedgången. Vi vandrade över ängar för att hitta hem till David, vars hus är fyllt med rislampor. HELT SJUKT! Sedan hemfärd med en punkterad cykel och en rädd emelie i cykelkärran. Nerförsbacke. Julbord vid midnatt och vi tjejer vann mot killarna i kubb mitt i natten med strålkastare i trädgården. Tårta igen. Klä in husets golv i sängar och vakna till brakfrukost på altanen. Det var så himla fint.

MIDSOMMAR



Love och jag började dagen med vaniljyoghurt och jordgubbar



Och efter en heldag på jobbet spenderade vi kvällen i Eriks superhus!



En trevlig midsommar! Efter ännu en jobbdag ska jag nu bege mig till Maxi för lite shopping inför den kommande veckan. Beger mig till Stockholm imorn och sedan vidare till Borlänge på måndag. Fint kommer det bli, som bara den!

EN REGNIG MÅNDAG I JUNI





Är inne på min tredje sommarlovsdag och idag ska det pluggas.

YOUR MOVES ARE LIKE SHINY CONFETTI


HEJ BERT

Om ni vill läsa inlägg längre tillbaka i tiden, gå in på http://hejbert.spotlife.se/

RSS 2.0