WHITE

Är hemma i Kalmar igen och trivs om möjligt bättre än någonsin. Har saknat denna stad så mycket att det börjar bli obehagligt. Fick en bubblande, varm känsla i kroppen bara genom att gå nerför fjuttiga storgatan i går. Kalmar i mitt ♥!!!!! Nog töntat. I stockholm shoppades det en del, bland annat dessa vita shorts. Ska visa mer snart!

FÖR VEM KAN GLÖMMA ATT STJÄRNORNA NÅGON GÅNG BLIR TILL STENAR




Vi har numera husbil och min mamma har anmält mig till det som kommer bli min död.

EPISK KVÄLL



PEPPT!!!!


SIMON SAYS YOU CAN'T HELP YOURSELF



Ljusstakar mamma fyndade för en tjuga här om dagen. Dock är inga ljus isatta än. Och min blomma håller på att dö. Och min fisk är anorektiker. Och jag skriver fortfarande på min rapport och klockan är över ett. Men fäller inga tårar för det, för imorn ska frida, jag och födelsedagsbarnet ut och fira! Pepp pepp!

STOCKHOLM III



Glada tjejer efter vi fyndat skivor på Bengans och lyssnat på livemusik av tjejen som slaktade alla Kentlåtar (DET VAR TREVLIGT IALLAFALL!!). Lovisa såg egentligen mest ut SÅHÄR hela tiden den dagen. Vill tillbaka typ nu!

STOCKHOLM II



Skulle hellre vilja strosa runt på söder än att skriva ett megastort historiaprov idag.

STOCKHOLM



Saknar Lovisafisa här på bloggen och hoppas hon kommer hem snart så vi kan rasta våra pinnar. Blev också uppdaterad igår: LOVISA HAR NUMERA ETT LOKALSINNE!! (JA, vi snackar om tjejen som inte kan beskriva vägen till sitt egna hus) Grattis vännen!

EN GÅNG ÄR INGEN GÅNG TVÅ GÅNGER ÄR EN GÅNG FÖR MYCKET





Mina nya älsklingar. Annars så pluggar jag mig till sömns om kvällarna och spenderar dagarna med rapportskrivning. Sommarlov skulle inte sitt fel. HAJK

ELLEN AKA PELLE



Har inte alls haft tid att fota eller haft något program att sedan redigera bilderna i idag. Men detta var iallafall vad jag fick av Ellen i födelsedagspresent. En lpspelare samt lille Harper. Tusen tack ♥

4 DAYS LEFT

Hej på er! Lovisa den frånvarande deltidsstockholmaren är här. Livet i storstaden är tungt. Längtar hem precis hela tiden. Fram tills på fredag är det skype och långa telefonsamtal för hela slanten som gäller. Vi höres!

INSTAGRAM/STOCKHOLM


Begav mig till Stockholm i glittriga strumpor och med min dagiskompis Philip som resesällskap.

Mötte upp Lillis och vi åt på Tacobar i Gamla Stan. Sjukt mysigt ställe!

Därefter shoppade Lovisa mat för veckan, vi åt miniriskakor som smakade pizza och jag längtade till sommarens fetaste kväll.

Dagen efter shoppade vi skivor. Lovisa var helt euforisk efter hennes fynd.

Och efter att ha vilat fötterna på rummet ett tag promenerade vi ner till vattnet och spenderade kvällen på Fotografiska. VÄRT.

IDAG: Har jag åkt buss hem. Bredvid mig spelade någon årets melodifestivallåtar med sämsta hörlurarna hela vägen och någon annan luktade bajs. Annars så har jag också 100 kronor kvar på mitt konto efter att ha köpt mig världens mest underbara skor. Så värt.

DU MÅSTE TRO DET FINNS NÅGOT EPISKT ÖVER DIG DU MÅSTE HÖRA STRÅKKVARTETTEN DEN ÄR I DIG DU MÅSTE KÄNNA SKORNAS SKAV






GODMORGON. Vet inte hur bloggningen kommer bli i helgen men i värsta fall får ni en drös med bilder när jag kommer hem igen. Ha det himla bra. HAJK!

TORSDAG/REBECKA



Varit obehaglig på stan och lunchat med Rebecka idag. Himla trevligt!

JAG VET INTE VAD DET NYA ÄR MEN DET ÄR BÄTTRE ÄN DET HÄR




Stockholmsresan blev uppflyttad en dag så åker imorgon istället. Detta armbandet fyndade jag på Urban Outfitters senast jag var där. Idag är jag ledig och ska jobba som vanligt. Cash is king.

ALLT SOM BEHÖVS ÄR EN FLYGEL/JONATHAN JOHANSSON





Helt galet bra! Nu ska jag åka och spela visor med mina musikbuddies. OCH jag är himla glad, för imorn åker jag till Stockholm och hälsar på Lovisa ett par dagar! Yadiho!

LET'S JUST GO BACK BACK



En apagammal bild Lovisa tog när vi gick på högstadiet. På den tiden hade jag långt och ofrivilligt ombre hår. Idag har jag fixat fiskskål och väntar otåligt på att min nya vän ska flytta in. Komsi komsi!

STOCKHOLM

Tänkte bara sga att livet i Stockholm flyter på. Nu i eftermiddag ska vi ut och åka pendeltåg för hela slanten!

MEN INGET KAN VARA VERKLIGARE INGET MERA SANT DET FINNS EN PLATS DÄR INTE ALLA MÅSTE TÄNKA LIKADANT






Idag lyssnar jag på Lisa Ekdahl och ska gå hämta min födelsedagspresent av Ellen, en fisk! 

GLITTRIGA NAGLAR OCH SILVERRINGAR



Har införskaffat mig nya ringar och målat naglarna glittriga. Har också hunnit med att plågas i simhallen frivilligt och åka en runda till Guldfågeln för fotbollstittande. Ja du läste rätt.

SUN-DAY/ELLEN



Gamla bilder från April 2011. 

HEJDÅ

Hej hopp! Imorgon åker jag på en två veckors praktik i storstaden. Tre flickor ska dela lägenhet så vi får se hur det går. Kul lär det bli i alla fall! Vi får se hur det blir med uppdatering, om inte annat lär det komma upp en jäkla massa bilder när jag kommer hem. TJARÅÅ!

FIN DAG



Ellendag och Siestapeppkväll.

Spelade gitarr och skrattade mig till sömns klockan fem med min kära vän Moa B. Ice Jones inatt. Bra fredag, ja!

INSTAGRAM EN FREDAG



Fredagsfikar med Ellen och har fyndat den mest underbara bomberjackan på second hand idag.

TORSDAG


Stressad som ett as och känner mest för att dra åt helvete idag.

RADION SPELAR ALDRIG VÅRAN SÅNG

Idag låtsas jag att det är sommar.

GUBBYXOR, ROSA & FÅGELRING



TISDAGEN

Idag har jag fyndat kjol för sjuttiofem kronor, fem par trosor för hundra och tre nagellack för tio kronor, ätit sushi och varit på körskolan.

GODMORGON


I AM FRAGILE JUST LIKE YOU



Min underbara frisyr fick ersättas av en snusnäsduk. Jag har också haft espadrillos-utan-strumpor-premiär och fått följe av en katt under min kvällspromenad. Himla mysigt. 

Imorgon beger jag mig till Skåne. Äter mormors köttfärslimpa och kollar fotografier i ett dygn. HAJK!

MORGONMUSIK: SALEM AL FAKIR-BLUEST EYES


31 MARS/AFTER SKI





DID YOU WALK OR DID YOU RUN AWAY?



Linnet fick jag av Ludwig i lördags. Har spenderat 8 timmar av min första lediga dag på lovet åt städning. Himla trevligt.

NU: promenad i solen.

ONSDAG/KM/FÖDELSEDAGSBARN



Det tog två minuter på km för Frida och mig att tappa bort hela gänget, men trevligt var det!

GLAD PÅSK

Tror jag fått mitt första påskägg någonsin idag. I porslin och allt. Självklart fyllt med godis, tack tack! Glad påsk på er!

TRE PAKET FRÅN 18-ÅRSDAGEN



Älsklingsskorna av mamma som är helt underbara. Läppstiftet "Dare" från Make up store fick jag i dubbelt av Cassi och av mitt Siestagang samt ett brev av Ellen och de andra. Vad presenten sen var visar jag lite senare, men säger bara: jag är heeeelt kär.

HEJ APRIL


Örebrosläkten är på g och eftermiddagen bjuder på ännu mera jobb. Härlig fredag, som vanligt!

HELT OK

Om man säger såhär: jag har haft posklov i 24 minuter och hittils känns det hur bra som helst.

ADRIANA


TISDAG

Sovmorgon till klockan två. Inte illa! NU ska jag sätta mig och sy en kjol.

PLUGGMUSIK




OCH ALLT SOM VI GJORDE DEN GÅNGEN VILL JAG GÖRA OM FÖR DET EKAR I HUVUDET




Är sådär ynkligt sjuk idag som egentligen bara pappa kan va. Har spenderat hela förmiddagen med min hemtenta i samhällen men ska snart bege mig till skolan. JA, JAG HAR FOBI FÖR FRÅNVARO.

TACK TACK TACK



Ville bara säga TACK till alla er som gjorde min födelsedag så himla fin och bra! Ska ta och visa er några av sakerna jag fick senare i veckan, till exempel skorna i mina drömmar (dog lite) och bilder från kvällen.

Idag: Har jag mått skit och nu kommer febern smygande. MEN, så värt var det!!

RSS 2.0