"HERRE GUUUD"

 
Hej. Igår var en jäkligt konstig men fruktansvärt rolig dag. 

HEJ FRÅN MÅNS

Jag spenderade helgen i Stockholm. Kollade på The Hives i spöregn, träffade Matilda och Smartin, gick och la oss då min väckarklocka i vanliga fall brukar ringa om mornarna, gick i för många second handbutiker och fyllde på pussförrådet, åter igen. Himla fin helg var det. Annars så är detta också första inlägget från min nya dator. Jag har döpt han till Måns. Känns skönt med en skärm som inte är färgblind. Och såhär ser det ut hemma hos mig typ varje kväll. Skolan lyckas döda en innan man knappt hunnit börja. 
 
Och Lovisa är äckligt snygg som vanligt.

HÖSTTECKEN

 
Hej jag har köpt världens skönaste kofta och den har jag på mig mest hela tiden.

OK

 
Tja. Har köpt nya jeans eftersom de gamla sprack. Och lagat min trasiga framtand så nu springer jag runt och ler mest hela tiden bara för att jag kan. Höjdpunkten idag (förutom tanden) var när vi körde gatlopp i korridoren. Andreas och Emil köttade som fasen så jag åkte pang in i väggen med huvet före. DET. GÖR. ONT. Så kul är mitt liv för tillfället!!! Hoppas med hela mitt hjärta att era liv är lite mer spännande än mitt just nu. 

SÖNDAG




Idag fick jag spelet på min gamla dip dye som var omöjlig att få bort. Då tog mamma en sax ur badrumsskåpet och klippte av allt. Hejdå dip dye. 

LITE NYTT

 
Hej det var inte igår! Mår lite dåligt över att ni fortfarande tittar in här och så uppdaterar vi (mest jag!!) som kossor. Så här har ni i alla fall lite bilder på min föredetta fotovägg, numera ganska kal men med några fina reklamisar från mitten av 1900-talet. Jag gillar det! Dessa hittade jag i en liten kiosk när vi var på klassresa i nian och alla mina glasspengar gick åt. Men det ångrar jag inte ett dugg. 

EMMABODA #2


Det var ASvarmt.

Men vi var trots det ASpepp.

Med campmärket på armen. 

LILLIS <3

En fisk.



Söta grannar. 

Och Kattis!

Jag hade festivalens största tova.

LILLIS <3

Party.

PARTY!!! 

EN VECKA SENARE.



1. Mamma hittade en bild som är tagen när jag är två år på vår nuvarande gård. Här har vi bott i ca 1,5 år. 2. Jag har levt en vecka utan mina ögonbryn. 3. Igår sjöng jag med i alla låtar. Ja det är pinsamt. 4. Har aldrig längtat hem så mycket i hela mitt liv. 5. DOFFE passade på att fylla 18 när jag var borta. Söt bild från nyår. 6. Min gata.
 
Spenderade en vecka i fjällen där det antingen spöregnade eller blåste snöstorm. Men jag överlevde och ska nu krypa ner i en säng, med kudde och ett rum med plusgrader. LYX

EMMABODA #1


Dog av värmen och blåste ballonger till vårt "Dee ee feeeeeeest"-camp. Kolla här!

Två killar från Göteborg flyttade in. 


Här spårade det och Lovisa slutade fota hehe. 

SEPTEMBER

 
Nu ska jag bege mig till Söderport, lyssna på lite Sameblod och dricka vin med Nadji. Imorgon går tåget mot Sylarna!!! Hörs om en vecka! HAJK!!

RSS 2.0