VÄRLDENS BÄSTA LOPPIS


När vi var på väg hem från Algutsrums marknad såg vi en skylt om en loppis.

Vi trodde vi kört fel flera gånger men till slut kom vi fram till det som visade sig vara världens bästa loppis. Berlockerna fyndades för 50 öre styck!!!

En underbar klänning för 20 riksdaler till Olivia.

Och en jacka till Lovisa för fem kronor.
En fin kastrull!
 
Det här var allt vi köpte! Olivia köpte två barnklänningar som var för fina för att lämnas kvar och en olivgrön sextiotalsklänning som var för skrynklig för att visas mer än så här. Den småblommiga klänningen ska sys om innan ni får se den.

ONSDAGSMYS

 
I onsdags spelade vi idiotkunskap och drack vin på Olivias balkong. Kajsa och Linus var kvällens sällskap och vi hade det väldigt trevligt!
 

MED EN FLÄTA I HÅRET

 
God kväll! Idag har jag lämnat in min kamera på lagning och kommer inte få tillbaka den på 2-3 veckor. Hej, vi som skulle blogga så bra.. Men det löser sig nog. Kom precis hem från Krusenstiernska trädgården och det var mysigt som bara den.

ALL THAT I KNOW IS I'M FALLING FALLING FALLING

 




Idag har jag och Lovisa uträttat en massa ärenden och snart ska jag ta min cykel och bege mig bort till Krusentiernska tillsammans med familjen Andersson och mysa ikväll.
 
Fick detta klippet skickat till mig inatt. Så djävulskt bra. 

MÅNDAG=HELVETESJÄVLASKITDAG

 
Hej bloggen! Nu har vi suttit med designen i ett par timmar och känner för tillfället ilska mot blogg.se då ingenting fungerar som vi vill. Vi har därför valt att låta vår design vara tills vidare men vi kommer fortsätta blogga som vanigt. (NEJ inte skitdåligt som du precis tänkte!!) Här är några bilder från dagen. PUSSHAJK

HUNKHULT 2012

Vi skaffade bonnabrännan under Bombay Bicycle Club och jag älskade denna låten live. HÄR.
Vi fick grannens visitkort. 
PELLE och MOI
Den Svenska Björnstammen. Vi trodde rökmaskinen sattes igång men det visade sig vara damm från marken. Vi snöt alla svart i en vecka. 
Puck och Harre
Direkt efter att denna bilden tagits fick jag en ofrivillig vindusch av campet. 
 
På fredagen peppade vi Sverige-England. 
En natt såg vi James Blake. Vi stod längst fram och jag kände inte mina tår så kallt det var. Men så sjukt värt. Så EXTREMT bra!!
En död Johan och Hannes hann vara på campingen i en timme innan han fick plåster av sjukvårdarna.

The Kooks! 
 

EN PÄRLA PÅ TVÅ BEN


Jag och Frida begav oss till Borgholm här om dagen.

Vi hittade det perfekta förfesta-på-en-filt-platsen.

Jag drack vin med rosa sugrör. 

Framåt natten såg vi mer ut såhär. 


Det var en såndär episk sommarnatt som jag alltid kommer tänka på när det regnar och är kallt. Typ ikväll.  
 
 

FRIDA



I veckan loppisfyndade jag och Frida tillsammans denna skjortan för 59 riksdaler. Jag älskar den mer än livet. 

BRAKFRUKOST LÖRDAGMORGON

 




Idag vaknade jag med en sliten Frida på soffan då att jag själv somnade med feber till min Kajsa Kavat-ljudbok på lp igår. Vi gjorde brakfrukost i form av bullar i massor och jordgubbar med mjölk. (ICAS HASSELNÖTSKRÄM<3) Gårdagen var för övrigt väldigt trevlig och spenderades i Lovisas sommarstuga på Öland. 
 
BLOGGDESIGNEN ÄR UNDER KONSTRUKTION OCH VI HAR MÄRKT ATT DEN INTE FUNGERAR SOM DEN SKA I ALLA WEBBLÄSARE. TESTA ATT TRYCKA F5 FÖR ATT UPPDATERA SIDAN SÅ FUNGERAR DEN FÖR VISSA LITE ÅTMINSTONE. På grund av att vi har pysslat med en ny sommardesign har också bloggningen blivit lite halvdan, men nu är vi på gång på nytt. Velkommen velkommen!

TILLS ALLT SJUNGER DIN MELODI



Jag är hemma efter ännu en fin festival. James Blake var bland det bästa jag sett live i mitt liv, och ja jag stod längst fram trots att det var svinkallt och vi var trötta som as klockan 2 på natten.
 
Och vet ni vad som slog mig när jag vaknade i morse? Det är ju för fabian SOMMARLOV nu!!! SÅ djävulskt skönt!!

jag ska dansa fastän hjärtat brister

 
 
 
 
 

ULLARED

De tre första luktar mest bara väldigt gott. Den fjärde är bara fin.
Mobilväska i äkta skinn och en minidrömfångare till halsband.
Och världens skönaste skorts som ser ut som en kjol.

STJÄRNFALLET ÄR JAG

Lyssnar mest på deppmusik och hatar mig själv.
Snart ska det bli fint här igen, jag lovar.

THAT'S ME BEFORE WE MET



Börjar se ljuset i tunneln på min rapport. Den är snart snart snart klar! Annars så känner jag mig sådär äckligt stressad att jag inte ens vet hur jag ska ha tid att hinna andas imorn. MEN, trots Mumfords inställda konsert så kommer Hultsfred bli stört. Drar imorn efter att jag har plågats en stund av utspring och studentflak. Jag vill också. MEN, ha det göttans i Kalmar och ät en korv eller två åt mig. HAJK

TRE LÄNKAR IDAG

Kanotrugby imorgon. Förra året kom jag hem blödandes med blåmärken över hela kroppen. Ikväll ska njuta av tiden jag har kvar med detta:

Måstet att överlyssna innan Hultsfred: Här.
Bilden jag bombat Minna med idag: Här.
En annan bra låt som jag annars lyssnar på när jag myser med min rapport: Här.

DREAM DUST



En present jag fått av Puck. Ett himlans fint halsband!

GLAD GLAD GLAD

Trots att jag har fyra prov kvar och en fet inlämning så är jag sådär sprudlande glad idag att jag till och med pressade fram ett leende framför kameran (vilket annars är i princip omöjligt). För vet ni vad, DOM HAR HITTAT MIN KAMERA I HÄSSLEHOLM. Hur underbart är inte det!! Har gjort äkta Rudolf-skutt från Julavslutningsavsnittet hela dagen. Tralalala Tralalala TRALALALALALALALA!!

TIO ÅR SEN TILLSAMMANS MED EN FIN VÄN



Den här bilden togs i mitt fjärilsrum (JAG SAKNAR DET) när jag var åtta år och vi båda hade glugg. Igår fotade jag Agnes i hennes balklänning och hon var lätt den vackraste i hela Stadsparken. Nästan lika söt som för 10 år sen.

EN BAL PÅ SLOTTET



En snodd kamera resulterade i att de flesta bilderna från balen (hehe mest från krögershänget) blev tagna med min iphone som också hade 15% när vi åkte dit. Lyckat! Tröstar mig med Linnea Henrikssons nya album Till min älskade och älskare. Lyssna! Hon är underbar.

SKITDAG

Den här dagen har varit hemsk. Så nu ska jag gå och gömma mig någonstans och... plugga...... älskar livet.

HEMMA/ANTONY AND THE JOHNSONS



HEJ! Jag är hemma från Siesta och har haft det mycket bra! Fick se The Hives och dog. Tyvärr snodde någon min kamera så jag har inga bilder överhuvudtaget från de senaste dagarna. Tre timmar efter min hemkomst igår befann jag mig på slottet i balkläder tillsammans med Johan och idag vaknade jag inte ens av väckarklockan. SÅ nu ska jag återgå till rapportskrivning och lyssna på Antony And The Johnsons. HAJKKKKKKKKKKKKKK

FINTFINTFINT

Igår var en väldigt fin kväll men mysigt folk, lite regn, grillat och rabarberpaj ♥

RSS 2.0