GOTT NYTT ÅR!


DE HALVT DOLDA



Kommer ni ihåg denna serien som sändes på svt för ett par år sen? Skriven av Jonas Gardell. Den har sysselsatt mig mellan jobbpassen i veckan. (Ville i Livet enligt Rosa är med!!)
 
Avsnitt 2, 3 och 4
 

JULDAGEN

 
Igår hade vi julmys här hemma och vi spelade paketleken.
 
 
 
Och Thea fick en väldigt fin hatt till nyår som hon var väldigt party i! (förlåt att jag är sämst på att ta kul kort) Sen drog vi ut och hade kult!!

I CAN'T REALLY BREATHE BUT I FEEL LIGHTER


Julafton började jag på Margaretaplan och fortsattes sedan hemma med våra vänner. Vi hoppade julmaten och hade dresscode "snygg mysdress". Helt ok jul ändå. 

VI TAR ETT STEG BAKÅT OCH SER PÅ VARANDRA. VAD FINNS DET FÖR ORD FÖR DEN BLICK SOM FAR FRÅN MIG TILL HONOM OCH TILLBAKA IGEN? RUNT OMKRING SAMLAS NATTENS ALLA SAKER OCH STIRRAR PÅ OSS. DET BORTTAPPADE ÄR ÅTERFUNNET.







Åkte i förra veckan till Playas de las Americas och möttes direkt av 25 grader och strålande sol. Varje morgon åt vi nybakat bröd till frukost på balkongen och kollade på vågorna.
Precis innan vi åkte hittade jag en gammal bikini från Zara med en stor rosett på framsidan. Bästa köpet!
En kväll begav vi oss till grannstaden Los Cristianos. Där fanns ett torg med stjärnhimmel. 
Vi drack drinkar varje kväll. 
Och gick på strandpromenaden mitt i natten. 
 
En väldigt fin och gripande bok av Jenny Downham läste jag ut på en dag. 
 
Så välbehövd vecka. 

PINSAMT LYCKLIG

 
Idag vaknade jag och var så jäkla trött, småbakis och allmänt trött på livet. Efter att ha snoozat ett tiotal gånger kom jag på att detta är sista gången av veckarklocks-plågeri på över två veckor och helt plötsligt var jag helt genomlycklig och superpigg (nja). I alla fall, helvetesterminen är typ över och om trettio minuter planerar jag att lämna in min sista skoluppgift för detta året. SÅ. HIMLA. SKÖNT.
 
HÄR HAR NI TRE LÅTAR SOM ÄR THE SOUNDTRACK OF MY LIFE FÖR TILLÄFLLET! 1, 2 & 3.
 
PS1. Ni måste lyssna.
PS2. Jag byter härmed ut låttiteln "September" till "December" är detta ok för alla? Bra. 

FRÅGA INTE VAD VÄRLDEN BEHÖVER, FRÅGA ISTÄLLET VAD SOM FÅR DITT HJÄRTA ATT SJUNGA. FÖR VAD VÄRLDEN BEHÖVER ÄR HJÄRTAN SOM SJUNGER.





Beger mig söderut ett tag för lite sommarvärme en vecka. Glöm inte kolla Musikhjälpen varenda vaken timme och önska alla låtar ni älskar. HAJK!

DECEMBER

 
Pluggar naturkunskap och tackar för fredag.

HEJ ONSDAG

 
Det är så mycket i skolan just nu att jag snart inte vet vart jag ska ta vägen. 
 
 
 

SJU GAMLA BILDER.


Två personer jag tycker om så himla mycket. 

En såndär klänning jag bara inte kunde låta hänga kvar i affären. 

Saknar varma sommarkvällar med engångsgrillar som inte fungerar, gitarrspel och nyplockade jordgubbar i en burk. 
 
Första gången jag träffade Puck gick hon upp i brygga i mitt vardagsrum. Då visste jag att hon var en keeper. 

PYSSELFIA.BLO.GG


Hej! Som projektarbete har jag valt att göra om ett rum helt från grunden, med allt var det innebär, och sedan på ett så billigt och kreativt sätt som möjligt inreda detta. Under tiden håller jag på att skriva en blogg där ni kan följa med i hur det går, lära er hur ni själva kan göra lika dant samt förhoppningsvis kunna hitta egen inspiration för att själva bli mer kreativa. Enligt mig behöver det inte vara dyrt att skapa ett unikt och kreativt hem, vilket är precis vad jag försöker bevisa genom mitt projekt. Jag är självklart inte helt klar ännu, men en bit på vägen har jag kommit i alla fall och jag hoppas ni gillar det!

RSS 2.0