DOUCHEBAG



Jag har gått till affären i min favoritklänning och docs, tokdansat i Kallekrona, åkt bil dit med Harre, läst en fin bok och saknat Harper, skaffat mig bikinilinje och legat och väntat på världens godaste lasagne i kökssoffan. 
 
Idag kom min chef med ytterligare en av sina appar. Tydligen var jag 44% snygg och såg ut att vara i medelåldern. Efter det fick jag gå hem för dagen. 

HEJ IGEN



Sen vi hördes senast har jag begravt Harper, köpt alldeles för mycket kläder, hämtat ut Johans studenpresent som placerats bredvid sängen tills han hämtar den -dregglar, åkt till Emmboda, dött av värmen, lyssnat på bra musik, fyllt på pussförrådet, skrikit bort rösten och lagat världens godaste hamburgare.

NU: invänta mina väninnor för kvällsmys. 

PRICKIGT

 
Hej. Idag har jag pusslat, lekt med barn och varit på födelsedagskalas hela kvällen. Imorgon ska jag in till larmtorget för lite musik och sedan bär det av till Emmaboda!!!

LIKE WHEN YOU SAID YOU FELT SO HAPPY YOU COULD DIE




 
Bara massa fina fynd. Glittertröjan och så drömkjolen för en tia. Idag ska jag mysa på Margaretaplan och gå på kalas. BRA MÅNDAG

UNIVERSITY OF ALBERTA 1908



Loppisfynd för 30 riksdaler. 

SUN-DAY



Spenderat senaste dygnet med Frida. Skaffat bonnabrännan from hell, fyndat ett par nya gummistövlar till den kommande festivalen samt lite kläder och en skiva, rullat fram och sovit alldeles för lite. 

LAMPAN

 
Den där lampan alltså. Den kan vara det bästa jag vet. Jag har varit och klämt på den sedan i höstas och kunde aldrig riktigt bestämma mig för om den var världens vackraste eller världens fulaste. Ett halvår senare var den på rea men jag kunde fortfarande inte bestämma mig. För någon vecka sedan fanns en kvar, så jag slog till. Jag har aldrig köpt något som gjort mig så fruktansvärt glad så jag tror just denna lampa kan vara ett av mina bästa köp någonsin. Skärmen som hörde till har jag dock bytt ut och ersatt med en finare från IKEA (som jag fyndade på loppis för en tia förra sommaren).
 
Och byrån på bilden får ni veta mer om inom en snar framtid! Ha det fint!

EN DAG I JULI

Vi hade planerat loppisrunda i en vecka och steg på morgonen upp klockan 7 för att mötas av regn. Så istället tog vi bilen till Karlskrona.
Vi peppade livet med Future Islands, Linnea Henriksson och Bombay Bicycle Club. Här, här och här. Lyssna!

Vi hittade världens mest störda loppisbutik. 

Och åt sen frukost i hamnen. 

Frida skröt om sina arkitekturkunskaper och hade en nyfyndad loppisklänning på sig.

Tokdansa


På vägen hem hittade vi en lada fullproppad med gamla saker. Två plåtburkar och glasunderlägg fick följa med hem. Därefter körde vi omväg till Torsås på grund av min goda kartkunskap. HIMLA FIN DAG

TVÅ NYA TING


 
För att inte köpa ihjäl mig varje gång det blir rea så försöker jag tänka ut innan vad jag ska köpa när den väl kommer. Ett par höstskor och svarta manchester har stått högt upp på listan länge så jag slog till. Skorna köptes för 99 kr i en affär jag inte minns namnet på och byxorna gick på 200 spänn och är från Monki.

NO MAN IS AN ISLAND

 
Åt pannkakor med Nutella och lyssnade på Bo Kaspers i Fridas växthus förra helgen. 

BLOMMIGT

 
Här är klänningen som ni skymtade i inlägget om världens bästa loppis. Efter att ha tagit bort ärmar och kortat av den en halvmeter på längden är den numera en favorit i garderoben!

HIMLA

 
Nyss hemkommen från en himla fin födelsedagsmiddag hemma hos Anna. Allt var så himla gott och allt var så himla trevligt och Elsa avslutade kvällen men att spela så underbart fint. Och så blev jag lite kär också, i tavlan över pianot. ♥

LÄNGE SEDAN







Förr i tiden brukade jag blogga. Förr i tiden togs de här fotona. Förr i tiden känns som om den var så mycket bättre.

HOPE IS A PEARL YOU SHARE


VI SKA SPELA SVÅRA OCH ALDRIG LÄNGTA HEM




 
Idag köpte jag världens underbaraste klänning och fick träffa Kajsa på köpet. Annars har jag mest gått runt och trott att det är torsdag hela dagen. Men ja, fick förtydligat att det är fredag. En väldigt fin fredag. 

THUMBS UP 2


Igår hade jag mina älsklingsskor på mig. 
Och så köpte jag mig en ny ring för tio kronor. 
 
Idag ska jag lyssna på Little Marbles, mysa på Maggan och bättra på "brännan" tillsammans med Pelle. Ja jag kämpar fortfarande med att åtminstone få en bikinilinje till skolan börjar. MJÖLKVIT ♥

THUMBS UP

 
Gårdagens kvällsutflykt gick till Borgholm. Ellen köpte en äckligt snygg keps, vi åt glass i hamnen och åkte raggarrunda till 50 cent. 

I'LL DROWN WHEN I SEE YOU



God morgon! Jag haltar runt på Margaretaplan om dagarna och längtar efter lite sol då jag är ledig. Ni vet när jag var i Köpenhamn förra hösten och såg massa band på en bakgata, Soley var en av dem, och ack så glad jag blev när jag fann en Soleyvän i förra veckan. Lyssna på dem. De får en att vilja lägga alla sina sparpengar på en loop station ( jag har redan börjat spara hehe). ADIOS
 
(08:25 ♥)

JAG VILL UT PROVA PÅ HUR DET KÄNNS ATT HA SOLEN I ÖGONEN SE OM DEN BRÄNNS









Harrelito i nyfyndade hängselbyxor.

RSS 2.0