ONSDAG



Bakar hallonkaka och lyssnar på Säkert! på engelska tillsammans med Lillis. Sådär tycker jag än så länge. Fast rätt fin är ändå denna. Kolla in på bloggen snart igen för hemlisar. PUSS OCH KRAM SKUMBANAN


BAJSKORV



På en riktig pissdag som denna får en bild pigga upp. Imorse slet jag nästan sönder hörlurarna eftersom all musik lät hemsk. Försov mig gjorde jag också, och väntade gjorde ännu en teorilektion i foto. Repetion stod på schemat. Slapp ifrån arbetsmiljö och säkerthets lektionen pga ett BH möte. Vid lunch serverades fisk. AjAj, inte gott. Sen var det lots och plugg plugg plugg.. Marvin i någon timme piggade upp. Nu är det depp igen. Nattinatti.

PROBLEM

Just nu är jag så nära att släppa denna jävla datorn från balkongen. Det går att prata med alla på skype den förutom med Love och det går att ladda upp bilder överallt förutom just här! Vet inte vad jag ska göra och börjar få smått panik nu!

Så förlåt Lovisa för att jag suger. Jag höll till och med på med ett grattis-på-namnsdagen-inlägg men icke. Så ja, grattis i efterskott min käre vän. Puss och kjaaaam

ANOTHER SATURDAY



Nu ska jag ta vara på sommaren som kommit tillbaka, åka till Öland och grilla lite.

TORSDAG




'


Bilder från avslutningsdagen. Känns väldigt länge sen..

MITT LÖV

Eftersom jag är inne i en helvetesvecka just nu har jag inte hunnit lägga upp några Londonbilder än, (inga bilder överhuvudtaget heh). Ärligt talat använde jag inte systemkameran sådär överdrivet mycket under vår resa faktiskt. Vi förlitade oss på en engångskamera och våra iphones mest. Men några stycken har jag ju faktiskt och dom kommer väl upp framöver. Som vanligt lite instagrambilder. LOVAR ATT BÄTTRA MIG!




Vi bodde i en liten mysig förort så varje morgon tog vi tåget in till London

Frukost på ett café i Camden

Efter flera timmar i Camden bestämde vi oss för att åka till Notting Hill på eftermiddagen. Där åt vi en gudomlig pizza på trottoarkanten och kollade second hand

Nästa dag startades med skoshopping i Camden



Åt middag på Garfunkel's och bestämde oss framåt natten att åka och kolla på Big Ben.

London by night, sightseeingtur. Lagom turistnördigt men hur fett som helst att se Gringotts ingång!!!!!!


ATT PLUGGA



Idag har jag gjort terminens första läxa. Ett minimum på antal ord var satt. 150 ord någonting. Jag skrev nästan 600 och känner att det är sånt som bara kan hända första veckan efter ett sommarlov. Om man har tur då vill säga.

BUSIG



En gammal bild på en liten Lovisa får bli underhållningen i kväll. Min dag har varit seg som bara den men när jag fick pussa på världens bästa kille blev den genast lite bättre. Har pluggat lite till körkortet och städat hela kvällen, fubbigt att de som är arton får vara ute och roa sig..

TISDAG





Mitt senaste köp var ett par nya jeans från bikbok, ganska nödvändigt eftersom mina gamla cheap monday börjat sjunga på sista värsen..

Kräftskivan i lördags var awesome och första skoldagen lika så.. dock kan schemat gärna få ändras lite (ganska mycket). Är ändå fett pepp!!

TILLSAMMANS



Skulle ladda upp lite bilder från London men ack, allt laggade ihop. En göttig låt sista dagen på sommarlovet blir det istället. Och nej, det ska inte bli skönt att få rutiner igen.

VI-SES-SNART-IGEN-FEST




HA DEN ÄRAN



GRATTIS GRATTIS BÄSTA VÄNNEN!

Ville kötta med ett inlägg såhär mitt i natten. Gamla bilder men lika vackra ändåååån! Ha det göttans idag Ellen/Bell/Bellie/Pelle/Puppan!

LOVE YOU



Jag har den senaste veckan spenderat all min lediga tid med den bästa pojken jag vet. Var precis och hämtade en sovtröja till kvällen och upptäckte att den bara luktar dig. Fyra år. Jag saknar dig enormt mycket. Finpojken min. ♥

KRÄFTSKIVA



Nu blir det skaldjur för hela slanten och jag är galet pepp!!!

EN REGNIG FREDAG







Tog på mig mina fina stövlar och gick ut i trädgården för att kolla vad den hade att komma med. Rabarber, björnbär och smultron fanns det allt. Så nu är det pajbak på G. Finfint.

NEJ MEN NEONGULT ÄR JU INNE!



Finns inget roligare än när man får följa högsta modet på jobbet liksom!

123





Två bilder från förra sommaren och imorgon är det sista dagen på jobbet. Fint!

Ps. Ska nog kvällen till ära hugga in på bloggdesignen. Håll tummarna!

LÄNGTAR



Kreaviteten



Människorna



De fula hörlurarna (och klubborna)



Och Marianne <3

Kan inte annat än längta tills skolan börjar igen. Grafisk kommunikation here we come!

NAMNSDAGSBARN




Grattizzzzz!

LÄNGE SEN NU



Hittade ett par bilder från i våras då den eländiga snön äntligen höll på att smälta.

FREDAG BAKOM VARMA FILTER





Lovisa i väntan på Ölandstågets sista spelning (som ägde!) och lite kött från kvällen som var mycket mycket trevlig!


MIN VECKA GENOM IPHONEN/INSTAGRAM


Tandemutflykt och picknick i Hagapark

Sojayoghurt=mår inte bra. Spenderade natten framför How I Met Your Mother istället.  

Hittade denna lappen bredvid sängen när jag vaknade en morgon.


Njöt av Ölandet en dag hemma hos pojken min


TANDEMCYKLING OCH PICKNICK




Typ såhär fint hade vi det i förra veckan.

MÅNDAG



En stadsfestbild som blev som den blev. Helt ok med tanke på att kameran placerades i häcken och att tivolit i bakgrunden syns.. lite iallafall. Sista veckan på jobbet och sen är det skola som gäller!


DUKTIG



Kom ner i köket och möttes av en hund som för en gångs skull lagt sig åt rätt håll i sängen.. men hon fick ju inte riktigt plats åt det hållet heller.. hmm

JAG LOVAR OCH SVÄR JAG FINNS KVAR HÄR



Överraskades med blommor här om dagen av mitt löv. Fina som bara den och plockade i min favoritträdgård. Tusen tack älsklingen min!

STOCKHOLM-LONDON



Just i denna stund bryter jag mot alla mina regler och njuter av Risifrutti och godis på bussen upp till Stockholm. Imorn bär det av och jag är så helvedes pepp!

Ha det så väldans bra här hemma! Förprogrammerar några inlägg men passa på och njut av vår blogg när endast Lovisas bilder visas. Kan ju knappt bli bättre. PUSSHÖJ!


STADSFESTEN











Så här såg min fine vän ut igår.

FREDAGEN DEN 12 AUGUSTI




Ölandståget 19:00 på Sveaplan och YellowEnd 19:45 på Stortorget. Känner på mig att detta kommer bli en grym kväll!

ÄR PÅ LANDET OCH HÄLSAR PÅ



Packar till London och peppar med Volvos reklamlåt!

ÅKE NAGELLACK OCH SIMS



En regnig tisdag känns det inte mer än rätt med en bild på Åke. Nu ska jag spela sims och måla naglarna resten av kvällen och inte känna mig töntig ett dugg. HAJ!

TISDAG



Njuter av kesomacka och en kopp paprikaskivor. YUMMEY! Oroar mig lite för Londonresan. När man väl får tummen ur röven och bokar så ska dom börja spränga staden typ. Perfect timing där!


LONDON CALLING



ÅKER TILL LONDON 15/8-18/8 MED LOVELÖVET ♥. FEDT!

WAY OUT WEST











Peace & Love 2011

Det skulle ju sitta hur fint som helst att åka till Göteborg nästa helg. Lite Robyn, The Hives, Fleet foxes och Noah and the Whale. Gött mos!

EMMABODA







Några överpeppade och ofräsha bilder från emmaboda. Emma är fotografen. Kan tänka mig att de är tagna under Two Door Cinema Clubs spelning. SÅ BÄSSSSSSST!


MOUNT FOREVEREST





Fyndade Adam Heldrings album för 19 kr här om dagen. Trevligt såhär i regnvädret!

SÖNDAG





Denna söndagen har gått åt att städa rummet vilket var mer än behövligt efter för mycket nöjen och lite för lite tid till att städa. Gårdagen spenderades mestadels på vägen men även på sommarloppis, sommarstugan och på stranden. Fin fint!

WHEN MONEY IS WORTH MORE THAN LIVES





Spenderade torsdagskvällen på Söderport med mina väninnor där YellowEnd och Ölandståget spelade. Trevligt som bara den!

ONSDAGSKVÄLL




GÖTEBORG







Lite av Göteborg. Släktträff, massa weekdayshopping och mys i en park. Fint fint fint!

PUCKO I PAUSEN!!!!





Hej! Dött har vi inte gjort, vi är bara båda två datorlösa för tillfället. Min kära vita iphone får duga så länge.

Gårdagen började med powerwalk och strandhäng tillsammans med Nadia, Matilda and my Love. På eftermiddagen blev det grillning hos Lillis och Marre. Vi fortsatte sen in till stan för att joina pensionärerna och kolla Klämman och Bulten. Finaste dagen ever!


RSS 2.0